Trip Journal

Trip Journal Lite

Documenteer je reizen in een handomdraai

VOOR

  • Upload foto en video
  • Deel meteen online
  • Inclusief Google Maps

TEGEN

  • Onbetrouwbaar kompas

Uitmuntend
8

Het gratis Trip Journal Lite is een applicatie voor je Android-toestel waarmee je eenvoudig reisverslagen maakt. Door het multimediale karakter van Trip Journal voeg je snel foto's, video's en routebeschrijvingen toe aan je vakantieverhalen. Laat de wegwerpcamera's en dagboeken voortaan maar thuis!

Elke geslaagde vakantie stoelt op een goede planning, dus allereerst kies je op een kaart van Google Maps waar je heen gaat. Eenmaal op de plaats van bestemming maak je een leuke foto of video en voeg je die snel toe aan je bulletin. Wil je jouw vrienden direct laten zien wat je allemaal aan het doen bent, dan plaats je jouw Trip Journal-reisverslag op Facebook of Twitter.

De kompasfunctie van Trip Journal werkt erg langzaam en is niet accuraat. Gelukkig doet Google Maps het wel prima, dus je vindt de weg ook wel zonder de magnetische meridiaan-aanwijzer.

Ga je veel op vakantie, deel je dat graag met je makkers (die er helaas niet bij zijn) én speel je graag met je Android? Dan is Trip Journal op jouw op het lijf geschreven. Iedereen ziet direct via de sociale netwerken wat jij allemaal uitspookt op vakantie!

Meeste downloads Reizen & Navigatie voor Android

Meer
Trip Journal

Download

Trip Journal Lite

Beoordelingen about Trip Journal